értékelés

2018.09.17. 19:55

Verekedésben a hollandok voltak a jobbak

 Mint arról hétfői lapunkban beszámoltunk, a Petőváry Zsolt és Faragó Tamás által irányított magyar U 19-es női pólóválogatott hatalmas küzdelemben, ötméteresekkel szenvedett vereséget a portugáliai Európa-bajnokság bronzcsatájában.

Szabó Szabolcs

Vályi Vandáék könnyű sikert arattak

Fotó: Zsedrovits Enikő

Emlékeztetőül:

Hollandia–Magyarország 4–4 (1–0, 3–1, 0–3, 0–0), ötméteresekkel 5–4.

Faragó Tamás így értékelt a találkozó után:

„Nagyon sajnálom a lányokat, mert megérdemelték volna ezt a bronzérmet… Most játszottunk a legjobban a torna során, szinte heroikus munkát végeztünk, hiszen 0–4-ről is felálltunk, onnan nem is lőttek gólt a hollandok. Magyari Alda vezérletével a védekezést meg tudtuk szervezni, emberfeletti munkával szűrtük meg a hollandok akcióit a zónánkkal. A gond ott van, hogy ha a nőiből férfi pólót csinálnak, akkor ilyen eredmény jön ki. Az abszurd, hogy a játékosainkat agyonverik, kiállítást nem kapnak, csak kontrafaultokat, meg sem tudtak mozdulni. Így az utolsó negyedben sanszunk sem volt arra, hogy gólt szerezzünk, minden támadásunk torkon ragadással, szó szerinti szereléssel, vagy kontrával végződött. A vége sajnos lutri volt, nem mi jöttünk ki belőle jobban.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában