rangos megmérettetés

2018.09.14. 11:02

Országos tollaslabdaverseny lesz Dunaújvárosban

A Danubius KSE Tollaslabda Szakosztálya szeptember 15-én szombaton Dunaújvárosban  a Gárdonyi Géza Általános Iskola tornatermében Felnőtt Országos Ranglista Versenyt rendez Újváros-kupa néven.

duol.hu

Fotó: Pixabay

Az ország számos neves klubjából érkeztek nevezések: Győr, Veszprém, Székesfehérvár és négy budapesti klub is érkezik. A hazai klubot, a Danubius KSE-t Nemoda Zsuzsanna, Tóth Réka, Varga Gabriella, Rostási Tibor és Jakab János képviseli. Zsuzsanna és Réka erős női páros versenyszámosok, szeretnének érmet szerezni a hétvégi versenyen, ami kiváló felkészülési lehetőség az október 14-i első csapatbajnoki fordulóra.A rendezvény 4 tollaslabdapályán zajlik C és D kategóriában.

A következő versenyszámok lesznek: férfi egyéni, női egyéni, férfi páros, női páros, vegyes páros. Egész napos a verseny reggel 9 órától este 19 óráig tart. Minden a tollaslabda sportág iránt érdeklődőt és szurkolót szeretettel várnak, a belépés ingyenes.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában