Jegyinfó

2018.08.18. 09:46

Összecsap a Dunaújváros PASE a Rákosmente csapatával

Szombaton 18 órakor a Dunaújvárosi Stadionban rendezik meg a DPASE – Rákosmente labdarúgó mérkőzést.

duol.hu

Ismét eredményesek voltak a DPASE csatárai Fotó: ZsE / DH

A dpase.hu információi alapján, a Dunaújváros Stadiont az Eszperantó útról lehet megközelíteni gyalogosan és gépjárművel. A gépjárművel érkezők a mérkőzésre, azok az Eszperantó úton és a Dunaújváros Sportcsarnok előtt tudnak parkolni.

JEGY- ÉS BÉRLETÁRAK

A Dunaújváros Stadionban a 2018/19-es őszi szezonban megrendezendő bajnoki találkozókra a belépő jegyek 1.000,- forintba, míg a nyugdíjas- és diákjegyek 600.- forintba kerülnek .

V.I.P jegy vásárlására is van lehetőség , melynek összege 5.000,- forint mérkőzésenként és a jegy birtokosa a mérkőzés ideje alatt illetve utána vendéglátásban részesül a V.I.P helységben. A V.I.P őszi bérlet ára 30.000,- Forint. Továbbá lehetőség van 50.000,- forintért támogatói V.I.P bérlet vásárlására is, ami magába foglal ajándékként egy szurkolói sálat.

Kedvezmények és jogosultságok csak dunaújvárosi valamint a körzetéhez tartozó települések (Rácalmás, Kulcs, Kisapostag, Dunavecse, Baracs, Nagyvenyim, Mezőfalva) lakcímkártyájával rendelkező lakosokra vonatkozik:

- Diákjegyet a diák igazolvány felmutatásával vásárolhatnak

- Nyugdíjas jegyet nyugdíjas igazolvány felmutatásával lehet vásárolni (öregségi, egészségügyi, rokkant, szolgálati idő, előrehozott).

- 7 éven aluliak számára ingyenes a mérkőzés megtekintése

Vendégoldal:

A vendégszurkolóknak a belépés egységesen 1.000,- Forintba kerülnek a 2018/19-es szezonban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában