Jegyinformáció

2018.08.29. 20:00

DKKA – Megmutatjuk, hogyan vásárolhatnak jegyeket és bérleteket

A Dunaújvárosi Kohász KA csapatának mérkőzéseire augusztus 30-tól megvásárolhatják a szurkolók jegyeiket, bérleteiket.

duol.hu

Kiütés az utolsó bajnokin, az DKKA U21-es csapata 40-14-re verte a Tamásit, és bajnokként jutott fel a felnőtt NB I/B-be Fotó: Hankusz Kálmán / DH

Különleges szezon elé néz a Dunaújváros Kohász KA, hiszen hosszú várakozás után elkezdődhet a sportcsarnok rekonstrukciója, így csak a 2018-as esztendő mérkőzéseit tudják lejátszani jelenlegi otthonukban. Ezt követően a „hazai” mérkőzések pontos helyszíne egyeztetés alatt van, amint ez végleges lesz, természetesen azonnal értesítik a szurkolókat.

A 2018/2019-es szezon jegy és bérletárai itt érhetőek el: https://kohaszkezi.hu/hu/jegy_es_berletinformacio

A bérletek árusítása az alábbi időpontban személyesen válthatóak meg: 2018.08.30-tól 2018.09.07-ig munkanapokon a DKKA Irodájában 09.00 és 13.00 között, illetve 2018.09.08-án, a Siófok KC elleni hazai mérkőzés napján a sportcsarnok területén 15.00 és 17.00 között

A bérletek, illetve a szurkolói kártya megvásárolható a klubházban munkanapokon 9:00 és 16:00 óra között. Meccsnapokon történő átvétellel kapcsolatban mindenképpen előzetes egyeztetés szükséges! A bérletekkel és szurkoló kártyával kapcsolatos információk az akadémia elérhetőségein folyamatosan kérhetők (e-mail: [email protected]). Hazai mérkőzésekre jegyeket a mérkőzés napján lehet vásárolni. Pénztárnyitás a mérkőzés kezdete előtt 2 órával, elővételben jegyvásárlásra jelenleg nincsen lehetőség. A szurkolók a bérlet és a jegy megvásárlásával egyidőben elfogadják a DKKA házirendjét.

A sportesemények zavartalan és biztonságos szervezésére vonatkozó előírásokkal összhangban az alábbiak betartását kérik szervezők a szurkolóktól: A DKKA mérkőzéseire a nézők csak a főbejáraton keresztül, érvényes jeggyel, vagy bérlettel léphetnek be. A bérletes székeket matrica jelzi, ezeket csak az oda szóló bérlettel lehet elfoglalni. Átragasztásuk szigorúan tilos, a mérkőzésekről való eltiltást vonja maga után. Az üresen maradt bérletes székeket a találkozó megkezdése utáni 10. perctől lehet elfoglalni. A belépőjeggyel érkezők a fennmaradó üres székek közül érkezési sorrendben választhatnak helyet. A hátsó bejáratokat (játékos bejáró, stadion felőli menekülő kapu) csak a játékosok, hivatalos személyek, közreműködők, VIP vendégek, és külön engedéllyel rendelkező személyek használhatják.

Vezető képünk archív!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában