Továbbra is pont nélkül a Gorillák

2018.05.07. 21:09

Szoros csatában, de ismét vereség, ezúttal a Budapest Eagles otthonában

Számos hibát vétett a Dunaújváros Gorillaz a vasárnapi soros bajnoki meccsén a HFL-ben, így nem sikerült begyűjtenie a már nagyon várt győzelmet. Még három forduló van vissza az alapszakaszból, kőkemény ellenfelek ellen.

Szabó Szabolcs

Amint arról a Nagylátószög blog beszámolt: Kánikulai hőség, alig szellő, műfüves, gumidarabokkal teleszórt pálya, „talpig” felszerelésben, egy cseppet sem könnyítette a csapatok dolgát. Az első pillanattól érezhető volt a „magasfeszültség”, különösen úgy, hogy a pontszerzést a vendégek kezdték „fénysebességgel”. Azaz a Gorillaz elhúzott 13–0-ra. Az első dráma, nem sokkal a kezdés után bekövetkezett, amikor egy véleményes bírói ítélet után Boda Gábor, hevesen reklamálva, összeesett a pálya szélén. Döbbenet a nézőtéren, a játékosok és a stábok között. A hétfői hírek már arról szóltak, hogy jobban van.

A drámai pauza sajnos az újvárosiakat zavarta és a házigazda TD Store Eagles ledolgozta hátrányt, majd a győzelmet is megszerezte.

Budapest Eagles–Dunaújváros Gorillaz 14–13

Remekül kezdett a Gorillaz, de a drámai pauza után az Eagles akarata érvényesült Fotó: gorillaz.hu

Iván László, a dunaújvárosiak egyik alapembere így értékelt a találkozó után:

– Sajnos ez valóban drámai játékmegszakítás – Boda Gábornak ezúttal is mielőbbi teljes felépülést kívánunk –, inkább minket zavart meg. A folytatásban nagyon buta hibákat vétettünk, és ezt a támadójátékunk nem tudta ellensúlyozni. Tizenkét szezon után most egy új támadó stratégiára tértünk át, ehhez idő kell. Négy vereség eddig a mérlegünk, de van még hátra három találkozó, igaz talán a liga legjobbjai ellen. Úgy érzem, a játékunk kezd összeállni, a folytatásban mindent megteszünk, hogy győzelmeket szerezzünk.SzSz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában