Kulcsi győzelem

2018.04.12. 21:07

A Kisapostag otthon nyert a Dég ellen

Horváth László

HORFER Serleg déli csoport

Kisapostag–Dég 2–1 (1–1)

Kisapostag: Hegedűs S. – Molnár T., Pék, Fürj, Oláh – Trifu, Varjas (Szabó L.), Bakos, Csima (Schreber) – Halasi, Törjék (Cislo).

Asszisztens edző: Bakos Zsolt

Dég: Fáncsik – Tóth J. (Rózsa Zs.), Borostyán J., Gál L., Kiss Zs. – Mózes, Csizmadia, Molnár O., Rózsa A. (Kovács Á.) – Borostyán G. (Porvázsnyik), Tóth Z.

Gól: Tóth J. (18., öngól), Pék (61.), ill. Molnár O. (9.)

Rengeteg kihagyott helyzet jellemezte az egész mérkőzést, amelyből azért a Duna mentiek sikeresen abszolváltak két gólt. Az első játékrészben erősen támadtak a vendégek. A 9. percben vendég szabadrúgásból lepattanóra érkezett jó ütemben Molnár Olivér. 0–1. A vendéglátók a 18. percben egyenlítettek. Bal oldali bedobásból került át a labda Molnár elé, aki 20 méterről küldte hálóba a hazai szépítőt. 1–1. A szünet után a Kisapostag továbbra is nyugodtan és okosan játszott. A 61. percben Bakos szögletéből Pék gyönyörű fejese jelentett három pontot a Kisapostagnak. A hátralévő időben akadtak szép helyzetei Bakos Zsolt legénységének, de újabb találat már nem született. A mérkőzés lefújása után Bakos Zsolt edző elégedett volt csapatával, hiszen a lista szerint előrébb lévő együttestől raboltak pontokat.

A kisapostagi Varjas Csaba őrizte hűségesen a kulcsi Gál Lászlót Fotó: ZsE

Nagyvenyim–Kulcs 3–4 (2–2)

Nagyvenyim: Gregorich – Pulai, Rakonczai, Szabó K., Varga Cs. – Hajdú (Pásztor), Král (Vajai), Bartha (Gaszler), Bata – Nemes (Csányi), Pap (Sárai). Edző: Horváth Csaba

Kulcs: Virág – Ócsai (Biró), Völcsei, Pasqúalini, Szekszárdi (Somogyi) – Godó, Balla, Pulai, Mácsfalvi – Fehér,

Cserkuti (Subi).

Az első játékrészben komoly esélye volt a vendéglátóknak, hogy győztesen hagyják el a küzdőteret, a végére azonban az elfáradó Nagyvenyim hibát hibára halmozott. Az izgalmas találkozó végül a vendég Kulcs győzelmével zárult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában