A tét az elődöntő

2018.03.21. 20:21

Az oroszokat kell legyűrni az elődöntőért

Csütörtök este az Európa Kupa hatos fináléjában az orosz válogatott ellen meccsel a magyar női vízilabda-válogatott.

duol.hu

Garda jó formában van Fotó: ZsE

Tekintettel arra, hogy a dunaújvárosiak a cataniai Euroliga-negyeddöntő után Milanóból busszal utaztak haza, Bíró Attila szövetségi kapitány hétfőn délelőtt pihenőt adott a klub válogatott játékosainak. A válogatott így egy közös gyakorlással a háta mögött indult útnak a spanyolországi Pontevedrába, ahol csütörtökön az oroszok ellen mérkőzik az Európa Kupa hatos döntőjében az elődöntőbe jutásért. A szövetség honlapjának a DUE Maarks Graphics csapatkapitánya, Garda Krisztina nyilatkozott a torna előtt:

Garda jó formában van Fotó: ZsE

– A nemzeti csapathoz feldobódottan érkeztünk. Azt gondolom, fizikálisan sem lesz probléma, noha az biztos, rettenetesen megterhelő ez a szezon. Az Európa Kupa döntőjében bárki győzhet, hiszen ezen csapatok között nincsenek nagy különbségek, már ha vannak egyáltalán. Azt nem gondolnám, hogy akár az oroszok, akár a spanyolok ellen öt-hat góllal tudnánk vezetni, mint a hazai világliga-meccsen, de olyan sem történhet még egyszer, mint a hollandok ellen. Szóval kiélezett mérkőzésekre számítok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában