futsal

2018.03.11. 20:15

El kell hoznia a pontokat a Dunaferrnek

A Magyar Kupa négyes döntője miatt kéthetes szünet volt a futsal NB I alapszakaszában. Hétfőn azonban a tizenhetedik fordulóval folytatódik a Dunaferr-DUE-Renalpin FC együttese számára a pontvadászat.

Gróf András

A dunaújvárosiak a Swietelsky-Haladás VSE ellen parádés küzdelemben megnyert hazai rangadót követően hétfőn 18 órakor a Nyírgyulaj KSE otthonában lépnek pályára. A tabellán elfoglalt harmadik hely megtartásához mindenképpen győzni kell az újvárosi alakulatnak, hiszen az üldöző szombathelyiekre a papírforma szerint biztos győzelem vár hazai pályán.

A nyírbátori sportcsarnokban a Dunaferr gárdája esélyesként lép majd pályára, hiszen az alapszakasz eddigi tizenhat találkozóján kilenc ponttal gyűjtöttek többet, mint az aktuális ellenfél. Azonban nem szabad elfeledkezni arról a tényről, hogy a Nyírgyulaj elleni összecsapások mindig rendkívül szoros csatában dőlnek el. Az ősszel a Dunaújváros Sportcsarnokban 4–3-ra sikerült legyőzni őket. Ezen a meccsen az újvárosi találatokat Hosszú Ádám, Fekete Róbert, Horváth Norbert és Pál Patrik szerezte. A forduló további párosítása: Berettyóújfalu–FTC, Haladás–Aramis, Veszprém–Bőny, Rába ETO –Debrecen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában