A Baracs albérletben

2018.03.09. 21:40

A pályák állapota még mindig közbeszólhat

Dunaújváros Amennyiben az időjárás engedi, ezen a hét végén a Fejér megyei labdarúgó-bajnokság mindhárom osztályban pályára lépnek az együttesek.

Gróf András

A Viszló Trans első osztályban a tizennegyedik fordulóval folytatódik a szezon. Az biztos, hogy a Mezőfalva–Mór találkozót nem rendezik meg, mert a mezőfalvai sporttelep talaja alkalmatlan a játékra. Az új időpont: május 30. 18 óra. A Baracs–Lajoskomárom összecsapást sem lehetne megrendezni, de a baracsiak vasárnap Dunaújvárosban műfüves pályán tartják a mérkőzést. Az alsóházhoz tartozó két együttes meccsén nagy küzdelem várható, hiszen a Lajoskomárom gárdája alaposan megerősödött a téli átigazolási időszakban. A jelenleg sereghajtó baracsiak egy esetleges győzelemmel pontszámban utolérhetnék a vendégeket. A forduló további párosítása: Sárosd–Ikarus-Maroshegy, Sárbogárd–Enying, Polgárdi–Ercsi Kinizsi, Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő – Martonvásár, Bicske – Tordas.

A Mezőfalva játékosai (j) a hét végére pihenőt kapnak, mivel pályájuk talaja alkalmatlan a játékra Fotó: Horváth László

A másodosztály Agárdi Termál csoportjában eddig már két tavaszi fordulót elhalasztottak. A sorsolás szerint ezúttal a tizennyolcadik kört rendezik. Az utolsó helyen telelő Rácalmás vasárnap a Kápolnásnyék együttesét fogadja. A Nagykarácsony gárdája a listavezető Kisláng-Telmex ellen lép pályára. Amennyiben az időjárás engedi Adonyban a Káloz együttese vendégeskedik majd. A tizennyolcadik forduló további párosítása: Szabadegyháza – Sárbogárd II, Velence – Seregélyes, Besnyő-Iváncsa II – Pusztaszabolcs, Aba-Sárvíz – Vajta, Ráckeresztúr – LMSK Cobra.

A tizenkét csapatot foglalkoztató harmadosztály Horfer Serleg csoportjában vasárnap a tizenkettedik fordulót rendezik. A párosítás: Sárszentágota–Kulcs, Alap–Előszállás, Mezőszilas–Dég, Nagylók– Cece, Nagyvenyim–Perkáta. A Lajoskomárom II– Kisapostag összecsapást május 1-én játsszák.

A kezdési időpontok: 15 óra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában