Fontos siker

2018.03.30. 20:11

A Dunaferr győzelemmel kezdte a középszakaszt

A futsal NB I középszakaszának A csoportjában csütörtökön idegenbeli mérkőzéssel mutatkozott be a Dunaferr-DUE-Renalpin FC együttese.

Gróf András

Németh Péter(balra) szerezte az első dunaújvárosi gólt

Fotó: Zsedrovits Enikő/ Dunaújvárosi Hírlap

Nyírgyulaj KSE –Dunaferr-DUE-Renalpin 2–3 (1-2)

Nyírgyulaj KSE: Pallai – Angyalos, Sánta, Nagy I., Siska. Csere: Opre, Slivchenko, Klushyn, Faragó, Kerti, Gömze, Skorov, Vass O., Nagy B. Vezetőedző: Lovas Norbert.

Dunaferr-DUE-Renalpin: Reveland – Németh P., Pál P., Fekete R., Hosszú Á. Csere: Cseresnyés, Horváth N., Schrancz B., Fridrich, Szeghy, Varga Cs., Szabó T., Csányi D. Vezetőedző: Takó Csaba.

Remekül kezdte a találkozót az újvárosi együttes, de Fekete Róbert, majd Hosszú Ádám sem tudta a gólhelyzetét értékesíteni. A hetedik percben azonban az agilisan játszó Németh Péter betalált a hazaiak kapujába (0–1). A folytatásban a házigazdák előtt is adódott gólszerzési lehetőség, de a kapufáról kipattant a labda.

Németh Péter(balra) szerezte az első dunaújvárosi gólt
Fotós: Zsedrovits Enikő/ Dunaújvárosi Hírlap

Mozgalmas játékot követően a tizenegyedik percben növelte előnyét a Dunaferr. Hosszú Ádám találatával kétgólosra nőtt a vendégek előnye (0–2). Ezt követően Reveland Zoltán percei következtek, aki sorra hárította a hazaiak próbálkozásait. Négy perccel az első játékrész vége előtt azonban ő is tehetetlen volt. Egy gyors nyírgyulaji támadásnál lemaradtak az újvárosi védők, így Gömze szépített (1–2). A félidő hajrájában ismét Revelandnak kellett bizonyítani jó formáját, aki még büntetőt is hárított. A második játékrész is hatalmas küzdelmet hozott, de csak a hajrában születtek gólok. A harminckilencedik percben egy kontrát követően Hosszú Ádám talált a kapuba (1–3). Az utolsó percben még Faragó ugyan szépített (2–3), de a rendkívül fontos három bajnoki pontot az újvárosi együttes szerezte meg.

A csoport másik mérkőzésének az eredménye: FTC Futsal-Fisher Klíma–MVFC-Berettyóújfalu 4–5. Az állás két fordulót követően: 1. Berettyóújfalu 12 pont, 2. Dunaferr-DUE-Renalpin FC 7 pont, 3. Debrecen 4 pont, 4. Nyírgyulaj KSE 3 pont, 5. FTC Futsal-Fisher Klíma 2 pont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában