dobogón végzett a vízilabda utánpótlás

2018.01.11. 20:19

A játék képe alapján látszik a gyerekek fejlődése

Két napon át játszottak a legkisebb korosztályokba tartozó vízilabda-együttesek a Fabó Éva Sportuszodában, a DFVE klubja által rendezett tornákon.

Gallai Péter

Mindkét hazai csapat ügyeskedett Fotó: DFVE/Alex Martin

A 2018-as esztendő első hétvégéjén dupla tornát rendezett a DFVE klubja „bébi” csapatainknak. Szombaton a 2007-ben születettek mezőnyében álltak helyt a dunaújvárosi fiatalok, ahol az ezüstérmet szerezték meg a szentesi csapat mögött, megelőzve a Vác, az Eger és az Eger II együttesét. Eredmények: DFVE – Vác 6-5, DFVE – Szentes 4-8, Eger – DFVE 5-7. Eger II – DFVE 6-8.

Az ezüstérmes csapat tagja Rend Viola (j)
Fotó: Ady Géza

Vasárnap a 2008-ban születettek ugorhattak a medencébe, és mérhették össze tudásukat az Eger, a Vác és a Szombathely csapataival.

- Ezen a napon a harmadik helyet sikerült elcsípni, a tornát az „egri várvédők” nyerték meg. Az érem mellett egy különdíjat is sikerült elhoznunk, mégpedig a legjobb kapus díját, amit Lukács Zsombor érdemelt ki remek teljesítményével – mondta Ábrahámovics Gábor edző. Eredmények: DFVE – Eger 2-10, Szombathely – DFVE 1-8, Dunaújváros Főiskola Vízilabda Egyesület – Vác 5-7.

A 2008-as születésűek tornáján Lukács Zsombor érdemelte ki a legjobb kapus címet Fotó: DFVE

Ábrahámovics Gábor hangsúlyozta, hogy büszkék a gyerekekre, hiszen a látott játék képe alapján egyértelműen látszik a fejlődésük.

Mindkét hazai csapat ügyeskedett
Fotó: DFVE/Alex Martin

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában