Due Renalpin

2017.12.11. 20:50

Futsal: Súlyos vereség idegenben

A futsal első osztály alapszakaszának tizedik fordulójában hétfőn az MVFC-Berettyóújfalu együttesének vendégeként lépett pályára a Dunaferr-DUE-Renalpin FC csapata.

Gróf András

bõny-renalpin

MVFC-Berettyóújfalu -Dunaferr-DUE-Renalpin8-2 (4-1 )Pálfy István Rendezvénycsarnok, 100 néző. Vezette: Szilágyi Norbert, Flinta Zoltán (Belicza Bence).MVFC-Berettyóújfalu: Mezei – Barrena, Da Silva, Trencsényi, Henrique. Csere: László M., Kovács I., Szabó P., Gál I., Harmati, Nagy D., Takács Z. Vezetőedző: Mullor Cabrerrera Sergio.Dunaferr-DUE-Renalpin: Cseresnyés – Horváth N., Németh P., Fekete R., Hosszú Á. Csere: Krokovics, Schrancz B., Bartha R., Fridrich, Boldizsár, Pál P., Csányi D. Edző: Schrancz Balázs.Góllövő: Henrique (9. és 29. p.), Barenna (10., 20. és 24. p.), Da Silva (12. és 35. p.), Gál I. (26. p.), illetve Fekete R. (1. p.), Horváth N. (29. p.).Az újvárosi együttes szerezte meg a vezetést, de a folytatásban egyértelműen a hazaiak akarata érvényesült. A fordulást követően tovább növelte előnyét a hazai alakulat, és összességében teljesen megérdemelt győzelmet aratott a rangadónak titulált összecsapáson.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában