Győzelmi esély

2017.12.08. 20:45

Sümegre utaznak a röplabdázók

A férfi röplabda NB I alapszakaszának tizenkettedik fordulójában vasárnap 16 órakor a Sümegi RE otthonában lép pályára a Dunaferr SE csapata.

Gróf András

A nyáron igazolt Iván Bence (3) egyre jobban beilleszkedik a dunaújvárosi együttesbe Fotó: Ady Géza

A bajnokság nyitómérkőzését játszotta ez a két együttes Dunaújvárosban. Akkor a hazaiak három játszmában magabiztos játékkal diadalmaskodtak. Mint az utólag bebizonyosodott, az összecsapás a kötelező feladat kategóriájába tartozott, hiszen a sümegiek jelenleg az utolsó előtti helyen állnak a bajnoki tabellán. Eddig négy pontot szereztek, igaz ebből hármat a legutóbbi fordulóban, hazai környezetben a pont nélküli sereghajtó Debreceni EAC ellen. A papírforma szerint a vasárnapi összecsapás esélyese is az újvárosi együttes. A szakvezetés bízik abban, hogy a fiatal gárda érvényesíti is a meglévő tudásbeli különbséget.A forduló további párosítása a következő: PTE-PEAC – MÁV Előre, MAFC-BME – Szolnoki RA, HÉP-Kecskeméti RC – Pénzügyőr SE, VRC Kazincbarcika – Debreceni EAC. Szabadnapos: Fino-Kaposvár.Az NB I alapszakaszának jelenlegi állása: 1. VRC Kazincbarcika 27 pont, 2. HÉP-Kecskeméti RC 25 pont, 3. Pénzügyőr SE 23 pont, 4. Fino-Kaposvár 21 pont, 5. Dunaferr SE 13 pont, 6. Szolnoki RA 12 pont, 7. MÁV Előre 12 pont, 8. MAFC-BME 10 pont, 9. PTE-PEAC 9 pont, 10. Sümegi RE 4 pont, 11. Debreceni EAC 0 pont.A Dunaferr SE – Pénzügyőr SE Magyar Kupa mérkőzések időpontjáról megállapodtak a felek. Az első találkozót 2018. január 11-én 17 órakor rendezik Dunaújvárosban, a negyeddöntő párharc visszavágóját január 17-én 20 órától játsszák a csapatok a fővárosban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában