Duna SE évzáró

2017.11.21. 19:47

Nagy érték, hogy sok saját játékost foglalkoztatnak Kisapostagon

Felemás szezont zárt a megyei III. osztályban a nyolcadik helyen telelő labdarúgó-együttes, de nagy érték, hogy sok saját játékossal érték el eredményeiket.

Horváth László

g

Ahogy Márkli János alpolgármester fogalmazott az évértékelő összejövetelen, amelyet a napokban rendeztek a művelődési házban a kisapostagi Duna SE futballistái: – Mindenkinek nagyon fontos a település sporttevékenységének életben tartása, amelyhez jó közösségre és tenni akaró emberekre van szükség. Kisapostagon adott ez a csapat.

A rendezvényen – a sportkör történetében hagyományteremtő szándékkal – először adták át a Kisapostag Község Sportjáért díjakat, valamint megköszönték a település sportját segítő emberek áldozatos munkáját. Az est bevezetőjében Bakos Zsolt, az együttes vezetője ismertette a 2017/18-as idény őszi eredményeit, ahol több olyan meccset is elveszítettek, amit illő lett volna megnyerni. A jó hír, hogy akadt mérkőzés, amikor nem a Kisapostag futott ki esélyesként, mégis jó eredménnyel vonulhattak öltözőbe. A csapat tudásához a megye III. 5-6. helye a reális – foglalta össze az őszi fordulók tapasztalatait a kisapostagi edző. A szakmai értékelést követően Hammer István és Törjék József Kisapostag Község Sportjáért-díjat vehetett át. A ’90-es évektől kezdődően mindketten meghatározó alakjai voltak a kisapostagi foci történetének, több mint két évtizedes munkájukat ismerték el. Szintén sporttámogatásért vehetett át elismerést a község önkormányzatának képviseletében Márkli János alpolgármester, és nem feledkeztek meg a szponzorok, valamint az egyéb módon segítők tevékenységéről sem.

Kisapostag Község Sportjáért díjat Törjék József (elöl balra) és Hammer István vehette át a Duna SE évzáróján. Az önkormányzat képviselőjeként Márkli János (jobbra) alpolgármesternek pedig a község támogatását köszönték meg a futballisták Fotó: Horváth László

A futballisták közül a legszorgalmasabb játékos címet Major Tamás, a legjobb játékosnak járó kupát Pék Tamás nyerte el. Az évzárón részt vett a korábbi edző, Sági Csaba is, aki elmondta, szép emlékek kötik az együtteshez. Nem kizárt, hogy jövőre újra lehetősége lesz az edzői padra ülni. A felszólalások, köszöntők további folytatásában többen is kihangsúlyozták, az ifjúság megnyerésére szeretnék helyezik a hangsúlyt, ezért dolgoznak majd a jövőben, és ehhez próbálnak minél több támogatást, támogatót mozgósítani. Majd vacsorával zárták a kisapostagi futballcsapat évzáró összefoglalóját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában