Dunaferr-DUE-Renalpin FC

2017.11.27. 09:00

Esélyesként utaznak Veszprémbe az újvárosi futsalosok

A futsal első osztályú bajnokság alapszakaszának kilencedik fordulójában hétfőn 18.30 órakor az FC Veszprém vendégeként lép pályára a Dunaferr-DUE-Renalpin FC gárdája.

Gróf András

A piros mezes Horváth Norbert eddig négy gólt szerzett

Fotó: Zsedrovits Enikő

A találkozó esélyese a dunaújvárosi együttes, amely jelenleg a bajnoki tabella harmadik helyén áll. Az első fordulóban elszenvedett vereséget követően nem talált legyőzőre az Dunaferr gárdája. Öt győzelem mellett a bajnoki címvédő Rába ETO ellen kivívott hazai döntetlen a mérlegük.

A veszprémiek remekül kezdték a szezont, hiszen az első négy mérkőzésükből hármat megnyertek. Ezt követően azonban háromszor is vereséget szenvedtek. A Rába ETO és az MVFC-Berettyóújfalu otthonában tulajdonképpen nem szégyen kikapni, de legutóbb a sereghajtó Bőny-Szavill Consulting pályáján elszenvedett fiaskó már nem tartozik a megmagyarázható kategóriába. Bosszantó lehet ez a kudarc, hiszen az utolsó másodpercekben kapott góllal kaptak ki 1-0-ra.

A piros mezes Horváth Norbert eddig négy gólt szerzett
Fotós: Zsedrovits Enikő

A veszprémi együttesből ma biztosan hiányzik majd Püspök Péter neve, akit legutóbb kiállítottak, és Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága egy bajnoki mérkőzéstől eltiltott. A ma esti összecsapás játékvezetői Czene-Joó Ádám és Tamási Patrik lesznek, az időmérői feladatokat pedig ezúttal Apkó Tamás végzi.

A kilencedik fordulóból pénteken este egy összecsapást már lejátszottak, amelyen a bajnoki listavezető MVFC-Berettyóújfalu együttese hazai környezetben magabiztos játékkal 8-0-ra megverte a sereghajtó Bőny-Szavill Consulting csapatát. A további mai párosítás a következő: Nyírgyulaj KSE – Aramis SE, Swietelsky-Haladás VSE – Debreceni EAC, Rába ETO – FTC Futsal-Fisher Klíma.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában