forduló

2017.11.02. 22:02

Zárul a megye I

DUNAÚJVÁROS Ezen a hét végén a Fejér megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság őszi küzdelmei is befejeződnek, mivel csak tizennégy csapat alkotja a mezőnyt.

Gróf András

A narancssárga mezes Badi Kristóf szerezete a baracsiak egyetlen találatát a múlt heti, Sárosd elleni meccsen

Fotó: Horváth László

A Viszló Trans első osztályban vasárnap mindkét körzetünkhöz tartozó együttes otthon lép pályára. A Mezőfalva mérkőzése az előző körben a vihar miatt elmaradt, így alaposan rákészülhettek az Ercsi elleni találkozóra. A bajnoki tabellán elfoglalt helyezések alapján a vendégek számítanak az esélyesebbnek, de az utóbbi hetekben mutatott forma alapján bármi lehet. A sereghajtó Baracs gárdája az egy ponttal és egy hellyel előttük álló Enyinget fogadja. A forduló további mérkőzései: Sárbogárd – Bicske, Sárosd – Lajoskomárom, Martonvásár – Mór, Polgárdi – Ikarus-Maroshegy, Gárdony – Tordas.A másodosztály Agárdi Termál csoportjában minden találkozót vasárnap rendeznek. Az előző héten hazai pályán hatalmas pofonba beleszaladó nagykarácsonyiak Ráckeresztúron javíthatnak. Az adonyiak hazai győzelmet követően a Sárbogárd második számú együtteséhez utaznak. Az utolsó helyen tanyázó Rácalmás ezúttal Seregélyesen vendégeskedik. A forduló további mérkőzései: Pusztaszabolcs – LMSK, Vajta – Szabadegyháza, Aba-Sárvíz – Káloz, Besnyő-Iváncsa II – Kisláng, Velence – Kápolnásnyék. A meccsek kezdési időpontja 13.30 óra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában