Floorball

2017.11.21. 19:58

Értékes siker Szegeden

A Dunaújvárosi Egyetem-Rudas Floorball Team OB II-es együttese a hét végi bajnoki meccsén Szegeden lépett pályára, ahol háromgólos hátrányból sikerült nyernie.

Gallai Péter

v

SZTE EHÖK SE - DUE-RFT 5-8 (3-1, 1-2, 1-5)

A dunaújvárosi együttes az alábbi összeállításban szerepelt: Krukk, Kiss P., Kiss T., Pavlicsek, Szabadi, Szabó, Jadlószki, Komjáti, Majorosi, Pász, Siklósi, Boa. Góllövő Kiss P. 3, Szabadi 1, Pavlicsek 1, Boa 3.Nem kezdtek jól a vendégek, hiszen az első harmad után már gól volt a hátrányuk, ami a középső felvonásban még tovább nőtt. 1-4-nél nem biztos, hogy sokan fogadtak volna a dunaújvárosiak sikerére. Azonban a fiúk nem adták fel, és Boa Attila, valamint Kiss Péter révén egy találatra faragták le a különbséget a játékrész végére.A záró etapban varázslatos játékkal egyenlítettek, majd fordítottak a spártaiak, akik végül magabiztos sikert arattak, megszerezve ezzel szezonbeli harmadik győzelmüket.

Folytatás most vasárnap, ezúttal hazai pályán. A DUE-RFT 16.30 órától a Campus Arénában a Veszprém Lizards gárdáját fogadja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában