Asztalitenisz

2017.10.02. 21:30

Vert helyzetből döntetlenre hozta a DASE a mérkőzést

DUNAÚJVÁROS A második fordulóval folytatódott az asztalitenisz csapatbajnokság. Az első csapat a Kanizsa Sör SE vendége volt.

DH

Mivel a hazaiak a tavalyihoz képest sokat gyengültek, várható volt, hogy a DASE lesz a párharc esélyese. Így is történt. A kanizsaiak csak két mérkőzést tudtak megnyerni. Így alakult ki a nagy különbség: 16-2.

A második csapat különböző okok és sérülés miatt gyengébben állt fel.

Nem játszott Furka Attila és Fógel Szilárd sem, a két első ember tehát hiányzott. A Kodolányi élt is a lehetőséggel, és kihasználta a vendég DASE hibázásait. A két páros megnyerése után már 8-0-ra is vezetett a hazai gárda. De ezután rendkívüli változás történt. A DASE második csapata sorozatban nyert meg nyolc mérkőzést. 9-8-ra azért mégis a Kodolányi vezetett, de végül Kada István nyert, és így döntetlen eredmény született. A mérkőzés szenzációját jelentette, hogy Mizseiné Mészáros Judit három mérkőzést tudott nyerni, és ezek a győzelmek nagyon kellettek a sikerhez.

Kanizsa Sör – DASE I

2-16

Győzött: dr. Hanák T. 4, Nemes Sz. 4, Mizsei T. 4, Mizsei M. 2, a dr. Hanák-Nemes és a Mizsei testvérek párosa 1-1.

Kodolányi KDSE – DASE II 9-9

Győzött: Mizseiné 3, Farkas L. 3, Nagy F. 2, Kada I.

Vezető kép: Photo credit: wuestenigel via Visual Hunt / CC BY

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában