Csak így tovább

2017.10.27. 20:35

Három győzelemmel zártak a DASE asztalteniszezői

Az ötödik fordulóban a DASE asztaliteniszezői közül az első csapat a bajai ASE együttesét fogadta.

Jankó Árpád

a

A bajaiak újoncok az NB II-ben, tavaly az NB III-ban az élen végeztek. A találkozó elején a párosok megnyerésével már látszott a két csapat nincs egy súlycsoportban.

A második csapat pedig az erős ajkai Bányász gárdáját fogadta. A két párost elvesztette a DASE, de 5-5-nél utolérte a dunaújvárosi csapat a az ajkai együttest, 7-7-nél kettővel meglépett a DASE, és az addig nyeretlen Farkas László megszerezte a győzelemhez szükséges tizedik mérkőzést. A mérkőzés legjobbja Furka Attila volt. Négyszer nyert, s ezzel sokat tett a csapat győzelméért. A megyei felnőtt csapatbajnokságban a harmadik gárda kiütötte a Mór együttesét.

DASE I – Bajai ASE 16-2Győzött: Dr. Hanák T. 4, Mizsei M., 4, Mizsei T. 4, Nemes Sz. 2, a dr. Hanák-Nemes és a Mizsei testvérek párosa 1-1. DASE II – Ajkai Bányász 10-8. Győzött: Furka A. 4, Fógel Sz. 3, Kada I. 2, Farkas L. 1.DASE III – Mór SE 18-0, Győzött: Nagy F. 4, Gugi B. 4., Rostási A. 4. Sós R. 4. a Nagy-Gugi és a Rostási-Sós pár 1-1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában