Kajak-kenu

2017.09.22. 19:19

Indul a Dunaferr Kupa! Idén először régiós bajnokot avatnak

A Dunaferr SE kajak-kenu szakosztálya szeptember 23-24-én ismét megrendezi a nagy hagyományokkal bíró Dunaferr Kupát, amelyen természetesen a hazai versenyzőknek is szoríthatunk.

Szabó Szabolcs

- Immáron 51. alkalommal lapátolnak majd kajakosok és kenusok az öbölben. Az ismét kétnapos seregszemlére huszonhárom klub nevezett. Szombaton 10 órától 17.15-ig tartanak majd a versenyek, e napon a serdülő, az ifjúsági, a felnőtt és a masters korosztály is vízre száll, vasárnap délelőtt félt tíztől pedig a gyermek és a kölyök korosztály résztvevői versenyeznek. A Dunaferr Kupa érdekessége, hogy a hét végén először a kölyök mezőnyben, 200 méteren régiós bajnokot is avatnak majd – ismertette a verseny részleteit Weixl Mónika, a klub edzője.

Szombaton 19 órától pedig szintén újdonságot, egy látványos fáklyás evezést és felvonulást tekinthetnek meg az érdeklődők az öbölben, több mint ötven hajó részvételével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában