Zenekar és lemezlovas

2024.03.08. 13:30

Nőnapi élőzene és retro hangulat a hétvégén

Ezen a hétvégén Dunaújvárosban két helyszínen is élőzenés rendezvényen töltheti az időt, aki ilyen kikapcsolódásra vágyik. Természetesen ez az időszak a nőnap bűvöletében telik, a Juharos étteremben csakúgy, mint a Kaptár Music Pubban. Most is van hová kimozdulni.

Balla Tibor

Illusztráció.

Fotó: Shutterstock

Március 8-án rendezik meg az élőzenés Nőnapi bált a Juharos étteremben. Már 20 órától várnak mindenkit, de a hölgyeknek egy kis meglepetéssel kedveskednek majd. A rendezvényen közreműködik a dunaújvárosiak kedvenc együttese, Jankó és a Digitál Feat: Milán.

A  Kaptár Music Pubban is gondolnak természetesen a hölgyekre, hiszen Nőnapi retro party-t tartanak 21 órától, ami egyben az év első ilyen partija is lesz. Az esten a legjobb régi és régies típusú zenéket szolgáltatja majd Dj. Sogi, de koktélokban sem lesz hiány, hiszen a legendás koktélpulton 8-féle különlegességet kevernek majd.

A tavalyi első kettő (szeptemberi, decemberi) „Anyukák Elszabadulva” buli óriási sikert aratott a Juharos étteremben, így azt idén is megismétlik. Nőnap alkalmából március 9-én az anyukák elszabadulnak, és  megtámadják a Juharost, hogy egy picit félretegyék a szürke hétköznapokat és igazi énidőt tölthessenek el, bulizzanak a barátnőkkel egy óriásit a legnagyobb csajos pop kedvenceket hallgatva a Retrotól, napjainkig, amiket Dj. Spool pörget majd az esten. Természetesen az urakat is szívesen látják, hiszen valakinek táncoltatni is kell a hölgyeket

A Kaptárban szombatra már valami mássá alakul a nőnapi hangulat, hiszen a 2021 nyarán alakult Hell City cover visszatér a pinceklub színpadára, és a legnagyobb Guns 'N' Roses és AC/DC dalokkat készülnek előadni a közönségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában