Köszöntő

2024.03.11. 10:00

Nők – általuk leszünk gazdagabbak

Március 9-én nőnapi ünnepséget tartottak a perkátai faluházban. Az érkező hölgyeket Oláh István a település polgármestere egy-egy szál tulipánnal fogadta, majd a pódiumra lépve köszöntötte a megjelent nőket, lányokat, asszonyokat eme nemes napon.

Szentes Kitti

Fotó: Szentes Kitti

– Ők hozzák életünkbe a tavaszt, a fényességet, ők jelentik számunkra a napsütést, a rügyfakadást. Általuk és értük leszünk jobbak. A tőlük kapott energiával leszünk mi, férfiak is képesek egyre többet és egyre jobban teljesíteni. Általuk leszünk gazdagabbak – mondta köszöntőjében Oláh István a település első embere. 

Fotó: Szentes Kitti

A köszöntő után nem más érkezett, mint a női szívek megdobogtatója a tehetséges előadóművész, Aranyalma és Pro Theatro-díjas Buch Tibor  és kísérői Horvát Elemér „Emi” hegedűn és testvére Horváth Péter elektromos zongorán játszottak. A repertoár szép szerelmes számokat ugyanúgy tartalmazott mint operett előadást, sőt csodálatos hegedűszólót is hallhatott a közönség. Buch Tibor igazán interaktívvá tette a fellépését, nemcsak a színpadon énekelt, hanem a közönség között ülve is, a hölgyek nagy örömére. 

Fotó: Szentes Kitti

A közel egy órás rendezvény igazi koncerthangulattá vált, idős és fiatal együtt énekelt az előadókkal. Tartalmas és nívós eseményen köszöntötték a perkátai hölgyeket, lányokat, asszonyokat. 

Fotó: Szentes Kitti

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában