Sütemény és zene

2023.12.08. 18:00

Karácsonyi hangulat a Zenélő cukrászdában

Az évad ötödik zenés randevúját tartják szombaton délután a Vasmű úti Jakó cukrászdában, a szokásosnál kicsit korábbi időpontban, 17 órakor.

Balla Tibor

Fotó: Quintia FB

Szmodics László ötlete működőképesnek tűnik, szinte hihetetlen, de ez lesz a 21. alkalom, amikor minőségi muzsika jár a krémes és Rigó Jancsi mellé a hétvégén. EZúttal eltérnek az alapkoncepciótól, hogy zeneiskolai tanárok és diákjaik szolgáltatják a muzsikát, ugyanis lényegében a fél Quintia ad koncertet december 9-én, szombaton 17 órakor a Vasmű úti Jakó cukrászdában. Egészen pontosan Beke Beáta (gitár-ének) és Németh Irma (hárfa-ének) áll majd a közönség elé. Műsorukat könnyedre hangolták, Farkas Ferenc - Lovagi dalok (Beke Beáta gitár, Németh Irma hárfa), Napfivér, Holdnővér filmzene dalok (a szerzők: Riz Ortolani és Donovan), Zöld erdőben... (Beke Beáta), Betlehemes dalok (Németh Irma). Végezetül hagyományos karácsonyi dalok lesznek hallhatók és énekelhetők az adventi alkalmmal. A belépés és a műélvezet ezúttal is ingyenes.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában