Kulcsi halas vigadalom

2023.07.23. 08:00

Horgászverseny, gasztronómia és színpadi programok a hajóállomáson

Török Tímea

Fotó: Czinege Melinda

Kulcson a festői szépségű hajóállomás ad otthont július 29-én, szombaton az I. Kulcsi Halas Vigadalom elnevezésű rendezvénynek.

Az esemény egybeesik egy neves jubileummal is, ugyanis a Kulcsi Horgász és Természetvédő Egyesület a huszadik születésnapját ünnepli. Így a helyszínen reggel 8 órakor kezdődik majd a felnőttek hagyományos 24 órás horgászversenye, amelyre július 22-ig lehet jelentkezni a Duna Horgászboltban, 3000 forint nevezési díj ellenében.

A rendezvény hivatalosan 10 órakor, az ünnepélyes megnyitóval veszi kezdetét, amit gyermekeknek szánt ébresztő torna követ majd.

Gasztronómiai versenyre várják kisebb társaságok, baráti közösségek jelentkezését, ha szívesen megmérettetnék magukat a helyszínen elkészített halas ételeikkel. Nevezni a faluhazk@gmail címen, vagy Király-Dienes Annamária rendezvényszervezőnél lehet a 06 70/432-6031-es telefonszámon.

Délután 15 órakor kezdődnek a színpadi programok. Elsőként Szalisznyó Czimmermann Kitti Disney-dalokból összeállított gyermekműsorral fog fellépni. Majd őt követi 16 órától Horváth Jankó és 18 órától Mikus Edvárd koncertje. Végül a programok zárásaként Dj Papos zenél majd. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában