Zene

2021.09.13. 09:00

Budapesten lép fel a dunaújvárosi Newtown Feels

Fővárosi koncertjére készül az egyik legaktívabb dunaújvárosi zenekar, a Newtown Feels. Az immár női basszusgitárossal büszkélkedő hatosfogat a hétvégén is intenzíven próbált.

Szabó László

A három éve létező és folyamatosan megújuló zenekar elsősorban régi dalaival lép majd fel a budapesti közönség előtt, most egy eddig még meg nem „hódított” színpadon. Az Analog Music Hall szeptember 18-án, szombaton várja az együttest és akár az otthoni rajongókat is. Kapunyitás 19 órakor lesz, majd két előzenekar, a Celia és a Térkövön Sült Lángos melegíti be a közönséget, aztán jönnek a dunaújvárosiak.

A csapat lázasan készül, próbák sora igazolja, hogy a legjobb formájukat szeretnék megmutatni az új helyszínen, ezért a vasárnap is a zenei összecsiszolódás jegyében zajlott. Az elkövetkezendő hetekben érdemes lesz figyelni a legfrissebb információkért a Newtown Feels közösségi oldalát, mert több koncert is vár rájuk még az idén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában