az MMK is csatlakozik

2020.02.08. 08:00

Kultúrházak: mindennap értéket közvetítenek

Jövő hét végén, február 14. és 16. között ismét országszerte több száz kulturális központban és művelődési házban várják az érdeklődőket változatos és értékes programokkal a Kultúrházak éjjel-nappal rendezvénysorozat részeként.

Szabó Szabolcs

Fotó: ZSEDROVITS ENIKO

A Magyar Népművelők Egyesülete által tizennégy évvel ezelőtt útjára indított eseménysorozat célja, hogy minél többen legyenek részesei a közművelődési intézmények által nyújtott kulturális sokszínűségnek. A programsorozat idei jelmondata: „Mindennap értéket adunk”. A korábbi évekhez hasonlóan a Munkásművelődési Központ is gazdag programcsomaggal várja a családokat. Február 14-én és 15-én az MMK kisközösségei nyitott foglalkozásokat tartanak. Szintén 14-én 17 órától Dorogi József tart interaktív tárlatvezetést, majd 20 órától Egy éjszaka a mesék birodalmában címmel kezdődik izgalmas foglalkozás. Február 15-én 9 órától ismét jelentkezik a Kézműves Kincsek Vására, majd 15 órától indul a farsangi családi nap.

Dorogi József interaktív tárlatvezetést tart majd Fotó: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában