gazdag kínálattal

2019.11.27. 15:00

Sokféle program közül választhatnak most a baracsiak

Minden csütörtökön 18 órától az ÖNO-ban (Kossuth utca 11.) a kovászolás rejtelmeiben merülhetnek el az érdeklődők.

Horváth László

Akik részt kívánnak venni a baracsi kovászsuli rendezvényein, azok hozzanak magukkal egy csírátlanított befőttesüveget és egy evőkanalat. A programmal egy időben a szomszéd teremben foglalkoztató nyílik az aprónép számára, így családi időtöltésnek is beillik majd a kovászsuli. Foglalkozásvezető Kovács Anikó. Tehát ne felejtsék el az érdeklődők, minden csütörtökön, Baracson!

Szintén jó szívvel várják a vendégeket és a résztvevőket az újraindult jógafoglalkozásokon, amelyeket november 29-én, december 6-án és 13-án, azaz pénteken esténként lehet látogatni. Az ingyenes alkalmakra 18 órától 19 óráig várják a jelentkezőket. Oktató Kádár Mónika.

November 29-én, pénteken 17 órai kezdettel még egy nagyszerű programkínálatot találunk a településen. A régi óvodában (Széchenyi utca 102.) Kerekítő címmel mondókás móka veszi kezdetét 0-3 éves korig. Cirógatás, lógázós, höcögtetős, mondókás, éneklős móka élő hangszerre szerepel a műsorkínálatban. Foglalkozásvezető Halmai Nóra.

A komolyabb témák kedvelőinek pedig november 27-én, tehát a mai napon 17 órai kezdéssel kínálnak érdekes programot. A baracsi faluházban Új jelenségek a világban – Leonardo DiCaprio világhírű színész és Gréta Thunberg svéd kislány – a környezetért és a jövőért című előadást hallhatjuk Ács Sándorné tolmácsolásában.

Vezető képünk illusztráció.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában