Ványa bácsi: komoly elismerés

2019.09.17. 10:00

Nemzetközileg elismert fesztiválon remekelt a Bartók társulata

Közeleg a színházi évad. A Bartók társulatának két kötelessége is van, egyrészt: felkészülni az idényre, másrészt teljesíteni a fesztiváli kötelezőket.

duol.hu

A Ványa bácsi – a Váci Dunakanyar Színházzal közös koprodukciós előadás a legjobb előadás díjat kapta a 24. Belaya Vezsha Nemzetközi Színházi Fesztiválon 28 versenyprogram közül. Hatalmas megtiszteltetés.

A Ványa bácsi dráma szeptemberi tájelőadásainak sora szeptember 30-án folytatódik, amikor az ukrajnai Lembergben láthatják az Arany Oroszlán Fesztiválon. A színház szakemberei népszerűsítették a „Mosoly évadát” a Tökfesztiválon is.

Ezúttal is remekeltek a Bartók művészei
Fotó: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

– Színészeinkkel karöltve, munkatársaink szórólapokkal és havi programos füzetekkel felszerelve kitelepültek a rác­almási Tökfesztiválra. Az érdeklődők megcsodálhatták a sajtkirály jelmezét és jegyeket, bérleteket is vásárolhattak tőlünk. Az idei XVI. Tökfesztiválon nagyon jó hangulat volt, nagyon sok érdeklődő látogatta meg a standunkat – fogalmazott lapunknak Őze Áron, a teátrum vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában