Czimmermann Kitti új klipje

2019.01.19. 15:30

Mindegyikük más és mindannyian csodálatosak

Czimmermann Kitti a dunaújvárosi gyökerekkel rendelkező két platinalemezes énekesnő újabb dallal és klippel örvendeztet meg bennünket.

duol.hu

Fotó: Rupa Adrienn

A legújabb dalod nagyon vidám lett, de egyben mély gondolatokat hordoz

Mióta énekelek szerettem volna egy dalt, ami felhívja a figyelmet arra, hogy mindegy, hogy milyen a bőrszínünk, vallásunk, nemzetiségünk, származásunk, nemi identitásunk, mindannyian egyformák vagyunk. Sokan nem tudnak mit kezdeni a sérült emberekkel, ezért inkább elfordulnak tőlük. Ezzel a mondanivalóval született meg a „Másképpen egyformák” címet viselő dalom.

Sihell Vanessza, Dobosi Mári, Vizi Dorka, Czimmermann Kitti, Dolgos Dolly
Fotó: Rupa Adrienn

Nem látunk túl gyakran down-szindrómás gyereket zenei klipekben

Véleményem szerint a szeretetnek le kell győznie minden korlátot és minden társadalmi eltérést. El kell fogadnunk egymást a magunk természetességében és tökéletességében olyannak amilyenek vagyunk. Ezt az üzenetet próbáltuk ebbe a pár percbe belesűríteni. Nagyon örülök, hogy együtt dolgozhattam két down-szindrómás gyönyörű és bűbájos kislánnyal, egy mozgásában akadályozott nagyon kedves barátommal, és egy drága kolléganőmmel. Mindegyikük más és mindannyian csodálatosak.

Kik segítettek elkészíteni a dalt és a klipet?

A szöveg édesanyám, Bozár Anita tollából származik, a zenét Ember Péter írta. A videó barátnőm, Rupa Adrienn és Háfra Zsolt munkája. A csodaszép sminkeket Makovics Dórának köszönhetjük.

A videóban szereplők: Dobosi Mári, Dolgos Dolly, Sihell Vanessza és Vizi Dorka.

Fotó: Rupa Adrienn

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában