dal 2018

2018.02.03. 22:20

Második helyen jutott tovább a Meggyfa

A Dal 2018-as előválogatójában Horváth Tamás másodikként jutott tovább szombat este.

Fodor Tímea

Horváth Tamás: „Bármit csináltam, játszottam otthon, vagy fociztam a srácokkal az utcán, mindig énekelgettem közben” Fotó: Zsedrovits Enikő

A 4 éve írt Meggyfa dal tovább jutott az utolsó előválogatóban. A műsor végén azt is elárulták, hogy a további tervek szerint, hozzáadnak egy kis pluszt is a dalhoz.

A pontok alapján továbbjutottak még Kökényék, Ham ko ham és Maszkura. Az ötödik helyen azonban holtverseny alakult ki, a zsűrinek kellett meghozni a döntést, Horváth Cintia és Balogh Tomi kettősét nevezték meg – írja az Origo. Gulyás Rolandnak is sikerült továbbjutnia közönségszavazatokkal.

Így tizennyolcan kerültek a két elődöntőbe, amelyet február 10-én és 17-én láthatnak a televízióban. A február 24-i döntőbe már csak nyolcan mennek tovább, és közülük kerül majd ki A Dal 2018 nyertese, aki utazik az Eurovíziós Dalfesztiválra. Így megpróbálva felmúlni Friderika negyedik, Kállay-Saunders András ötödik és Pápai Joci nyolcadik helyét, amik így is nagyon szép eredmények.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában