Szerencse négy keréken

2024.03.13. 17:30

Mi a közös benne: töltött karalábé és Gyömbér? - Képgalériával

Pataki Attiláné neve mindenkinek ismerősen csenghet Dunaújvárosban. Ő a mi hősünk, aki nem csak szerencsés, de okos játékos is egyben és mint a mesében a legkisebb királyfi, elhozta a neki járó jutalmat, amikor a Szerencsekerék című vetélkedőben a csaknem két és fél millió forint mellé az autót is megnyerte.

Török Tímea

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

A Szerencsekerék című műsor Amerikából indult hódító körútjára. Hazánkban elsőként a Magyar Televízió tűzte műsorára, majd hosszabb kihagyás után a TV2 vette fel a műsorrendjébe. Kasza Tibor és Sydney van den Bosch nevével fémjelzett műsorban három játékosnak szólásokat, közmondásokat, illetve szavakat, kifejezéseket kell kitalálniuk mássalhangzók megadásával. 

Az elmúlt év egyik adásában játszó dunaújvárosi Pataki Attiláné, Gyöngyi olyan remekül játszott a műsorban, hogy a pénznyeremény mellett még a fődíjat, egy Toyota Aygo X típusú személyautót is megnyerte. A döntő feladvány a töltött karalábé volt. 

A mindennapokban Gyöngyi óraadó tanárként dolgozik a Szabó Magda Református Általános Iskolában és a Rosti Pál Gimnáziumban. Kedves tudományai népszerűsítése érdekében látványos kémiai kísérleteket mutat be a közkedvelt közösségi platformon, a TikTok-on. Mindez több mint kilencezres követőtábort hozott Gyöngyi csatornájának. Így hát a népszerű TikkTokker vetélkedő műsorban elért diadalának is nagy visszhangja volt. 

A napokban elérkezett az ünnepélyes átadás ideje. Mivel lapunk végig követte a műsort és Gyöngyi sikerét, nem is volt kérdés, hogy lapunk szerkesztőségből közösen indulunk a boldog nyertessel a budaörsi autószalonba, hogy átvehessük a csoda négykerekűt. 

A Toyota Buda épületében már várt ránk Balogi Ádám termék specialista. Aki részletes tájékoztatást adott a dunaújvárosi nyertesnek az új Toyotával kapcsolatban, amely gyönyörű gyömbér és fekete színben pompázik. Budapestről hazafelé, pedig volt idő összeszokni autónak és új tulajdonosának. Sőt, a Pataki család új négykerekű tagját el is kereszteltük a Gyömbér névre. 

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Gyöngyi családja is nagyon örült a nyereményeknek. Egyetlen hiányérzet maradt hősünkben, hogy novemberben elhunyt édesanyja már nem láthatta a nyereményét. Azonban kedd este első útja gyermekei munkahelyéhez vezetett, hogy lányai Szabó Kitty Georgina és Pataki Gyöngyi Dóra vele együtt örülhessenek a sikerének és természetesen az új autójának Gyömbérnek.  

KÉPGALÉRIA:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában