Szakma Kiváló Tanulója Verseny

2024.03.17. 10:00

Már most eldőlt: a Dunaferr ipari gépészei nyerték a versenyt!

Folyamatosan érkeznek a Szakma Kiváló Tanulója Verseny országos válogatójának (középdöntőjének) az eredményei, pontosabban azok listája, akik már biztosan ott lehetnek a döntőn, a Szakma Sztár Fesztiválon.

Molnár Emese

Horváth Csaba, Meleg Zsófia, Sinkler Ferenc, Domokos Ákos és Szemler Zoltán

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Azt már korábban hírül adtuk, hogy a Rudas Közgazdasági Technikum irodai titkár tanulója, Horváth Mónika bekerült a legjobbak közé. Ebben a szakmában három diák bizonyíthat a fináléban, így biztos, hogy a rudasos lány dobogós helyen fog végezni.

Sajnos a hegesztők, a magasépítő technikusok, a cukrászok, a kereskedelmi értékesítők és a logisztikai technikusok mezőnyében nincs dunaújvárosi továbbjutó, ettől függetlenül hatalmas gratuláció jár az ezen szakmákban érdekelt középdöntőseinknek!

Azt már a területi előválogató eredményei alapján tudhattuk, hogy az ipari gépészek mezőnyében biztos, hogy legalább két érmes helyet szereznek a Dunaferr Technikum és Szakképző Iskola diákjai, ugyanis a hat középdöntős közül öten a dunaújvárosi intézmény tanulói voltak. Immáron pedig az is bizonyossá vált, hogy mind a három dobogós hely a dunaferreseké lesz, ugyanis hárman jutottak az országos döntőbe: Horváth Csaba, Szemler Zoltán és egy ifjú hölgy, Meleg Zsófia. A kérdés már csak az, miként alakul a sorrend.

Még két szakmában (autószerelő, burkoló) várjuk az eredményeket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában