Dunaújváros

2024.03.03. 09:30

Logikai matekversenyen remekeltek a Szent Pantaleimon alsósai

Szente Patrícia Andrea

Fotó: Szent Pantaleimon iskola

A dunaújvárosi Szent Pantaleimon Óvoda, Általános Iskola és AMI első 4 évfolyama logikai matematika versenyen vett részt. A megmérettetésen minden osztályból három tanuló csillogtathatta meg tudását. Amint arról az iskola közösségi oldalán beszámolt, a kis matematikusoknak rendkívül érdekes és elgondolkodtató feladatokkal kellett megbirkózniuk, a kisdiákok pedig ügyesen teljesítették a kihívásokkal teli próbatételt.

Fotók: Szent Pantaleimon iskola

Az 1. osztályban 3. helyen Jakab Hanna, 2. helyen Zsedrovics Gergely, 1. helyen pedig Szarka Vivien végzett. A 2. osztály versenyzői közül a 3. helyezett Hoppál Vivien, a 2. helyezett Antal Sándor, az 1. helyezett pedig Mazán Viktor lett. A 3. osztályból Simon Boglárka a 3. helyet, Szabó Anita a 2. helyet, Martinovics Míra pedig az 1. helyet szerezte meg. A 4. osztály diákjai közül pedig a képzeletbeli dobogó 3. fokára Szabó Leila, 2. fokára Parádi Lilla, a legfelső, 1. fokára pedig Kállai Nóra állhatott. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában