Adományozz piperét!

2024.03.03. 15:00

Jótékony akció nőnapra: Nők a nőkért Kulcson!

Újabb jótékony akcióba kezdenek Kulcson a Segíteni jó Kulcs csapat tagjai. Most a hölgyeknek szeretnének kedveskedni.

Török Tímea

Illusztráció

Fotó: Csapó Balázs/MW

A nőnaphoz kapcsolódó akció ötlete Pádár Edittől származik – írják a csoport közösségi oldala –, aki 2020-ban kezdeményezte első alkalommal a jótékony projektet, ennek kapcsán idén is szeretnénk megszervezni. Céljuk – mint írják, hogy rászoruló hölgyeknek egy dobozba, női táskába vagy zacskóba csomagolva alapvető higiéniás csomagot gyűjtsenek, és felajánlásokat majd március 8-án a kulcsi nehéz körülmények között élő nőkhöz el is juttatják. 

Az adományokat a könyvtárába Létay Ildikónál várják, az intézmény nyitvatartási idejében 2024. március 6-ig. Ugyanakkor ezzel egy időben diszkrét javaslatokat is fogadnak, kinek juttassák a csomagot, vagy jelentkezni is lehet csomagért privátban. 

A szervezők kérik, hogy az adományként felajánlott csomagon legyen feltüntetve a tartalma. Ez nagyban segíti a munkánkat a szétosztásnál, mivel fiataltól az idős korosztálynak is osztanak majd csomagokat. 

Ha szeretne felajánlani az akcióban, fontos segítség lehet, hogy mit rakunk a csomagba: szappan, tusfürdő, sampon, dezodor, intim törlő kendő, papír zsebkendő, körömlakk, rúzs.. . Mindent szívesen fogadnak amire egy nőnek szüksége lehet. Azonban arra kérnek mindenkit, hogy bontottat csak abban az esetben adományozzon, ha „nem belenyúlós” a használata. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában