Ifjúságért díj

2024.03.14. 13:00

Bárki javasolhat!

Ismét lehet ajánlatot tenni a „Dunaújváros Ifjúságáért” díj adományozására.

Duol.hu

Dunaújváros közgyűlése az ifjúsági korosztály nevelésében, az ifjúságvédelemben, illetve a fiatalok számára nyújtott szolgáltatások szervezésében kiemelkedő munkát végző személyek és közösségek elismerésére alkotta meg a „Dunaújváros Ifjúságáért" díjat. Adományozására bárki javaslatot tehet, amelynek tartalmaznia kell a méltónak tartott személy, illetve közösség nevét, címét, az általános ismertetését, továbbá az elismerni kívánt tevékenység méltatását. A díjat egy évben csak egy személy/közösség kaphatja meg, amely posztumusz elismerésként is adományozható az elhunyt személy halálát követő egy éven belül. 

A kezdeményezésnek tartalmaznia kell a díjra méltónak tartott személy nevét, elérhetőségét, tevékenységének általános ismertetését és az elismerni kívánt tevékenység méltatását (lehetőség szerint egy oldal terjedelemben), a felterjesztő nevét, aláírását és elérhetőségét.

A javaslatokat 2024. március 20-ig kell írásban eljuttatni, Dunaújváros polgármesteréhez (2400 Dunaújváros, Városháza tér 1-2). 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában