A Mézes Reggeli akció kezdeményezője nyerte a szavazást

2024.02.15. 08:00

Az Év embere: ifj. Jenei Ferenc

Az elmúlt hetekben olvasóink több ezer voksot adtak le az Év embere közönségdíj szavazásán. Mutatjuk a győztest.

Duol.hu

A Dunaújvárosi Hírlap és a duol.hu február 1-jén indította útjára „Az év embere közönségszavazását”. Az Év embere jelöltjei kiemelkedő teljesítményt nyújtottak az elmúlt évben, életművükkel gyarapították régiónkat 2023-ban. Célunk az volt, hogy olvasóink segítségével díjazzuk és elismerjük nem mindennapi munkásságukat. Olvasóink két héten keresztül voksolhattak Dunaújváros és térsége kiválóságaira. Döntésük alapján „Az év embere 2023 közönségdíjat” ifj. Jenei Ferenc méhész veheti át.

Az iskolákban is többször részt vett a Mézes Reggeli akcióban, ahol a gyerekeknek mutatja meg a mézkészítés szépségeit, és hívja fel a figyelmet a szülők, a pedagógusok és a diákok figyelmét arra, hogy a méz szinte nélkülözhetetlen az étrendünkből. 

Természetesen ebben a közönségszavazásban részt vett valamennyi kiváló embernek köszönjük azt az elkötelezett munkát. Ők Ébner Róbert, Feth Katalin, Gyenes Józsefné, Kálmánné Tóth Mária, Kiss Péter, Kovács István, Petrás Gábor, Róka Sándor és Törökné Antal Mária voltak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában