Dunaújváros

2024.02.06. 17:00

Évfordulós vetélkedőket rendeznek

Duol.hu

Ez év második felében lesz 100 éve, hogy Pentelei Molnár János, 150 éve hogy Barkóczi Rosti Pál elhunyt, ezért ez az esztendő e két nagyság emlékéve. A Pentele Baráti Kör ez alkalomból a PMJ100 és BRP150 jegyében versenyfelhívást intéz Dunaújváros vonzáskörzetében valamennyi oktatási intézmény és érdeklődő polgárok számára. 
A vetélkedőket általános iskolai, középiskolai és felnőttkorosztályban bonyolítják le. Az oktatási intézményekben nevezni négy–öt fős csapatokkal lehet az oktatási intézmény, a résztvevők és életkoruk, felkészítő pedagógusuk megnevezésével. A felnőttkorosztályban nevezni egyénileg és két–öt fős csapatokkal is lehet. A Pentelei Molnár János-vetélkedőre a nevezéseket 2024. február 29-ig kérik e-mailben elküldeni Kozma Erzsébet főszervező részére a [email protected] címre, egy másolatot pedig a Pentelei Mentálhigiénés Általános Iskola igazgatójának, Könyves Ágnesnek a [email protected] címre. 
A Barkóczi Rosti Pál-vetélkedőre a nevezéseket 2024. szeptember 30-ig kérik e-mailben elküldeni Szmodics László főszervező részére a [email protected] címre, egy másolatot pedig a Rosti Pál Gimnázium és Általános Iskola igazgatójának, Kaszás Zsoltnak a [email protected] címre. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában