Győztesnek tartja magát

2024.01.09. 14:00

Gulyás Noémit az év sportolója címre jelölték

A 66. alkalommal rendezett voksolás győzteseit az M4 Sport-Az Év sportolója gálán, a Magyar Állami Operaházban hirdették ki hétfő este. A fogyatékkal élő sportolók női egyéni kategóriájában a végső három jelölt között volt a dunaújvárosi tornász Gulyás Noémi is. A kategória végső győztese Ekler Luca lett.

Duol.hu

Matskássy Pál, speciális olimpikon tornász, Salamonné Szabó Éva szakágvezető és Gulyás Noémi a hétfő esti gálán. Noémi végül összesítésben harmadik lett

Forrás: Magyar Sportújságírók Szövetsége

A tavalyi speciális olimpiai játékokon  négy aranyérmet és egy ezüstérmet nyert a Hild tanulója Gulyás Noémi a Mozdulj Diák! DSE sportolója. Noémi eredményeivel a Magyar Sportújságírók Szövetségétől jelölést kapott Az év fogyatékos női sportolója cím legjobb három jelöltje közé.

Forrás: Az iskola Fb-oldala

A dunaújvárosi fiatal tegnap részt vett a Magyar Állami Operaházban tartott gálán. A szakmai zsűri ugyan nem Noéminek adta a díjat, de Noémi mégis győztesnek tartja magát: „Tényleg köszönöm hogy szurkoltatok nekem! Hatalmas megtiszteltetés, hogy ott lehettem a gálán, nem gondoltam volna, hogy eljutok odáig. Nem nyertem meg a díjat, de így is győztes vagyok. Büszke vagyok magamra. Talán 2028-ban megnyerem.”

A fantasztikus eredmények elérésében hatalmas szerepe van az edző-szakágvezető Salamonné Szabó Évának is.

Forrás: hildiskola.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában