TOP Plusz

2023.12.21. 18:30

Százmillióból újul meg a dunavecsei Petőfi Sándor utca

Az Európai Unió által nyújtott támogatás segítségével folytatódik a belterületi közutak fejlesztése Dunavecsén. A vármegyei Terület-és Településfejlesztési Operatív Program Plusz keretében meghirdetett Belterületi közutak fejlesztése Dunavecse 1. ütem című pályázaton elnyert százmillió forint vissza nem térítendő támogatásból a Petőfi Sándor utca rekonstrukciója valósul meg.

Duol.hu

A Petőfi utca a városközpontból haladó kétirányú forgalmú gyűjtőúti funkcióját látja el, ezért is fontos annak felújítása. A beruházás keretében a meglévő aszfalt burkolat a finommarás után aszfaltbeton kopóréteget, majd aszfaltbeton kiegyenlítő réteget kap. A burkolat javítás magába foglalja a vízelvezetést, forgalomtechnikai tartozékok cseréjét is. A kivitelezési szerződést december 20-án írják alá a polgármesteri hivatal üléstermében, ezt követően a projekt indításaként a műszaki ellenőr jelenlétében megtörténik a munkaterület átadása. A munkálatok befejezésének tervezett időpontja 2024. december 31. – írja társoldalunk, a baon.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában