Nemes felajánlás

2023.12.17. 16:30

Kétszázötven adag paprikás krumplival szolgáltak a rászorulóknak - galériával

Nemes akciót hirdetett meg a dunaújvárosi Pizza Paradise csapata, amelynek során vasárnap délelőtt étellel kínálták a rászorulókat.

Molnár Emese

Fotó: Laczkó Izabella

Az étterem tulajdonosa, Kocsis Tamás elmondta, fontosnak érzik, hogy lehetőségükhöz mérten segítsék a rászorulókat. Rendszeresen szállítanak ételt például a Papírgyári úti hajléktalanellátó intézménybe, és karácsony alkalmával is igyekszenek adománnyal szolgálni a nehéz sorsúaknak. Tavaly például gyermekek voltak jótékonysági akciójuk fókuszában, idén pedig a helyi rászorulóknak szerveztek ételosztást. Mintegy kétszázötven adag paprikás krumplit készítettek, amelyet december 17-én délelőtt szaloncukorral, illetve a nagyvenyimi pékség és a Kara-Fruct jóvoltából kenyérrel és almával kínáltak az érkezőknek. Szorgos kezek dolgoztak a tálaláson és a csomagoláson, így a családtagok, barátok, köztük Szepessy Gergő is, aki régóta jó kapcsolatát ápol a tulajdonossal. Mint mondta, nagyon példaértékű Tamásék felajánlása, éppen ezért szívesen jött segíteni nekik a lebonyolításban.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában