Dunaújváros

2023.12.20. 12:46

Karácsonyi ünnepváró előadás a Dózsa iskolában

Igényes előadással készültek a tanulók.

Szente Patrícia Andrea

A dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskolában december 19-én karácsonyi ünnepváró előadást tartottak, melynek keretében meghívták a városi óvodák nagycsoportos gyermekeit és szüleiket is. Az első alkalommal megrendezett eseményen az iskolakezdés előtt álló óvodások és hozzátartozóik egy ünnepi hangulatú délután során ismerkedhettek az iskolával és a 2024-es tanévben első osztályt indító osztályfőnökökkel is.

A nagy érdeklődést övező rendezvényen a meghívottak egy nagyon szép és színvonalas előadásnak lehettek szemtanúi. A Pálné Kellner Márta, Rauf Andrea és Hermann Noémi szervezte műsor lebonyolításában a 4.c osztály, valamint az 1.c, 3.c és a 8.d osztály tanulói működtek közre. Az előadást csütörtökön a Dózsa iskola diákjai az első órában szintén megtekinthetik, ezzel teremtve igazi ünnepi légkört a téli szünet megkezdése előtt. 

A nagycsoportosoknak tartott előadás után a gyerekeknek kis ajándékkal is kedveskedett az iskola közössége. Amint azt az iskola elmondta, a nagy sikerű rendezvényből szeretnének hagyományt teremteni, így jövőre is tervezik a karácsonyi műsor megtartását. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában