Közbiztonsági sorozat

2023.12.16. 17:00

Csat(t)lakozz! a dunaújvárosi közélet meghatározó alakjaival (videó)

Közismert dunaújvárosiak fogtak össze a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitánysággal és szerkesztőségünkkel, annak érdekében, hogy felhívják a figyelmet a közlekedés biztonságára, ezen belül is leginkább a biztonsági öv helyes és szükségszerű használatára. Köszönetet mondunk ezért Gurisatti Gyula paralimpikonnak, Kovács István parókusnak, Gyenes Éva intézményvezetőnek, Rohonczi István képzőművésznek, Horváth Tamás énekes-zenésznek, Petrás Gábor DLSZ főtitkárnak és Varga Liviusnak, a Quimby zenekar alapító tagjának.

Duol.hu

Őze Áronnal, a dunaújvárosi Bartók Kamaraszínház igazgatójával készített interjú a közbiztonsági sorozat befejező része. Érdemes megnézni!

„Hogy mi az üzenet?” – kérdezi Varga Livius, ha valaki figyelmesen követte a heteken át tartó sorozatot, akkor tudja rá a választ. Ha esetleg mégsem, akkor az alábbi videók között megtalálja az előző részeket. Szerencsére nem számít a sorrend, ezért kezdésnek ez is megfelel:

Kovács István görögkatolikus pap szerint a közlekedés során a türelem a legfontosabb.

Petrás Gábor, a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség főtitkára kártyáján a védelem szó állt. Hangzatos, hiszen labdarúgás során és a közlekedésben is egy elengedhetetlen tényező.

Rohonczi István (ROHO) festő és szobrászművész az interjú során kiemelte az előzékenységet, a megértést és a türelmet.

Horváth Tamás énekes-dalszerző fellépései miatt rengeteget utazik, fontos számára, hogy épségben odaérjen a koncertekre.

Gyenes Józsefné óvodapedagógus és intézményvezető a szabály szó kapcsán hangsúlyozta, hogy azok betartása kicsikre és nagyokra egyaránt érvényesek az élet minden területén.

Gurisatti Gyula többszörös búvárúszó világbajnok, Európa-bajnok, horgász világbajnok és négyszeres paralimpikon is csat(t)lakozott a rendőrségi kampányhoz. Néhány személyes élményét és módszerét osztja meg velünk a kisfilmben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában