Falukarácsony

2023.12.18. 11:00

Baracson is szép műsorral várták a harmadik gyertya lángját

Baracson „Falukarácsony” címmel rendeztek adventi műsorprogramot, ami egyben az idei utolsó nagy közösségi esemény is volt.

Horváth László

Baracson kézműves vásár fogadta az ünneplőket a Faluházban

Fotó: Horváth László

A résztvevőket Várai Róbert Baracs polgármestere is köszöntötte. Rövid beszédében Krisztus születésének jelentőségéről szólt. A szeretet előbb, utóbb győzni fog és ez egyre hangsúlyosabb vágya az emberiségnek a karácsonyi ünnepek közeledtével. A köszöntő utáni műsorban a Baracsi Négy Vándor Óvoda és Hétpettyes Bölcsőde gyerekeinek produkciója nyitotta az előadások sorát. 

A Baracsi Faluházban az óvodások is szép műsorral köszöntötték advent harmadik vasárnapját
Fotó: Horváth László

Utána Széchenyi Zsigmond Általános Iskola növendékeinek karácsonyi történeteit ismerhettük meg. Ezután a község intézményeinek dolgozóiból, tisztviselőiből összeállt alkalmi kórus karácsonyi dalcsokrát hallhattuk. 

A néptáncosok is felléptek a baracsi falukarácsonyi ünnepen
Fotó: Horváth László

A műsor befejezésében Czuppon Péter táncosainak fergeteges előadását láthattuk. Az ünnepség zárásául a sütemény sütő verseny díjkiosztására került sor, melyben Samu Sándor, Farkas Imréné, Bakosné Horváth Margit, Kenyérné Lendvai Katalin, Gyarmathy Ágnes Böjtös Tímea, Mihalcsek Noémi, Killer Alina és Szabó-Horváth Hajnalka édeségeit jutalmazta a zsűri. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában