Versenyeredmény

2023.11.14. 15:00

Remekeltek a Móricz iskola diákjai

A dunaújvárosi Móricz Zsigmond Általános Iskola 4.b osztályának több tanulója is részt vett a Magyarság Kicsi Nagykövete kihívásban.

Szente Patrícia Andrea

A versenyen ezer tanuló indult Fejér vármegyéből. Az első feladatsor megoldása után 100 fiatal jutott a következő fordulóba, majd a megyei döntőbe a 23 legjobban szereplő tanuló került. A Móricz iskolából 11 diák regisztrált a versenyre, ahonnan végül heten jutottak az utolsó fordulóba.

A műveltségi, kreatív és kincskereső feladatokkal színesített kihívást mind a hét tanuló kiemelkedő eredményeket elérve teljesítette. Józsa Szonja dicséretben részesült, Horog Benett, Izsák Ajna, Molnár Anna Katalin, Prékop-Csikós Péter, Szabó Hunor és Török Mira pedig különdíjat nyert. 

A megmérettetésen a versenyzők a kreatív feladatok megoldása mellett lakóhelyüket is felfedezhették, valamint jobban megismerhették. Az eredményhirdetésre Nádasdladányban, a Nádasdy kastélyban került sor november 8-án.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában