Verseny

2023.11.29. 11:30

Brillíroztak a magángimnázium tanulói

A dunaújvárosi Pannon Oktatási Központ Gimnázium diákjai a Fridrich Margit megyei szavaló- és színjátszóversenyen mindkét kategóriában első helyen végeztek.

Szente Patrícia Andrea

Immáron 45. alkalommal rendezték meg a versenyt, ami a fennállásának 60. évfordulóját ünneplő pusztaszabolcsi DSZC Szabolcs Vezér Technikumban tartottak november 22-én. A szavalóversenyen 33 diák indult, közülük Szentpáli Adél Emese, a POK tanulója érdemelte ki az első helyezést kiemelkedő teljesítményével. A 10.c osztályos diák később iskolatársaival a színjátszó kategóriában is remekül helytállt (az előző évben már több sikert elért) Rómeó és Júlia adaptációban.

A 9-12. évfolyamos „színlaPOK” tagjai – Gönczi Kincső, Szentpáli Adél Emese, Hornai Richárd, Góczán Barnabás, Faragó-Székely Attila- mellett a fellépés kedvéért visszatért Hornai Noémi, Kopasz László Bendegúz, Timár Indira és Sebők Ákos is. Felkészítő tanárok: Pomázi Petra (versmondás), Dubai Péter (színjátszás).

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában