Nagyvenyim

2023.10.26. 10:00

Jótékonysági összefogás a nagyvenyimi óvoda és bölcsőde játszóudvaráért

Horváth László

Fotó: Horváth László

Mozgás és jótékonyság nem áll egymástól messze. Sőt, egy-egy jól szervezett sportos program szerves része is lehet a jó célt szolgáló adakozásnak. Október 27-én, pénteken 18 órától Nagyvenyimen a Palágyi József Művelődési Ház és Könyvtár nagytermébe ismét közös mozgásra várják az érdeklődőket, a segíteni szándékozókat. A Nagyvenyimi Nefelejcs Óvoda és Fecskefészek Bölcsőde játszóudvar fejlesztését támogatni kívánó HIT-BOX60 Cardio edzésen tarthatjuk karban, vagy növelhetjük sportos egészségünket.

A mozgás után érkezik a program másik, másféleképpen szórakoztató és élményt nyújtó része, a 20 órakor kezdődő Jankó és a Digitál Feat Gipsy Kings Experience jótékonysági koncert, amelyre szintén nagy szeretettel várnak minden zenét, táncot kedvelő embert. A zenei társaság vezetője Horváth János lapunknak elmondta, örömmel kapcsolódtak a rendezvényhez, mert a jótékonyság szerves része az életüknek és családi kapcsolat is köti Nagyvenyimhez, így szeretnék, ha minél többen csatlakoznának!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában