Viszlát lezárások!

2023.07.31. 17:00

Akadálytalanul lehet közlekedni a Kandó téren

Szabó Szabolcs

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Július 29-én egyik leglátványosabb és a közlekedők szempontjából minden bizonnyal a legfontosabb szakaszához érkezett a tavaly októberben kezdődött Kandó Kálmán téri beruházás. A múlt héten szombaton 5 és 17 óra között az érintett útszakaszokon és csomópontoknál teljes útzár volt érvényben. A szakemberek elvégezték a kopóréteg aszfaltozását, valamint útburkolati jelek felfestését. 

Fotó: Szabone Zsedrovits Eniko

Ezzel az átépített csomópontok elnyerték végleges formájukat, további érdemi lezárásokra a következőkben nem kell számítaniuk a polgároknak a következő hetekben – ígérte korábban hivatalos facebook oldalán az önkormányzat. Érdemes lesz azonban továbbra is figyelmesen közlekedni a Kandó téren és környezetében, hiszen jelenleg is zajlanak a tereprendezéssel kapcsolatos munkálatok. A Kandó tér közlekedésbiztonsági fejlesztése a korábban elnyert Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) 860 millió forintos támogatásából valósul meg, emellett tavasszal a kormány 59 millió forint többletforrást biztosított a beruházás befejezéséhez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában