Ünnep

2023.06.06. 13:00

Remek gyereknapi élményeknek lehettek részesei Baracson

Dunaújvároskörnyéki településeken is számos program várta a gyereksereget, köztük a sok fiatal családdal benépesült Baracson is.

Horváth László

Fotó: Horváth László / Dunaújvárosi Hírlap

A gyereknapi programok 13 órától kezdődtek ezúttal a sportpályán. A Széchenyi Zsigmond Általános Iskola diákjai táncbemutatóval nyitották meg a színpadi programokat, majd az iskola tornászainak bemutatója következett, végül a Kiscsipás Néptáncegyüttes fellépése zárta a helyi fellépők sorát. 

Délután négy órától a Kámfor bábszínház a Sárkány és az ördög című népmesés marionett interaktív bábjátéka nem csak a gyerekeknek, hanem szüleiknek is nagy felüdülést hozott. Az előadást a később érkezők is megtekinthették, hiszen a bábosok 17: 30- tól megismételték a műsort.

Fotó: Horváth László / Dunaújvárosi Hírlap

A rendezvényen, a BÖTE tűzoltóautóval jelent meg, ahol a gyerekek célba lőhettek vízzel, valamint a tűzoltók menetfelszerelését is felpróbálhatták. Lovaskocsikázás, társas-klub, ingyenes légvár, mocsárjáró, gólyalábas, valamint a nagyon népszerű arcfestés és csillámtetoválás sem hiányozhatott a gyereknapról, valamint árusok, kürtőskalács, vattacukor, lángos, hambi, játékautók, modellek, mezek, buborékfújó, villogó, lufik tették teljessé a gyereknapi élményeket. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában