Elindult a Virágos Rácalmásért mozgalom

2023.05.01. 12:00

Virágosításra buzdítják a rácalmásiakat

Idén is útjára indul a már hagyományosnak mondható Virágos Rácalmásért mozgalom, ám ezúttal új köntöst kap a kezdeményezés.

Baráth Eszter

Forrás: pixabay

A Rácalmási Városvédő és Szépítő Egyesület ismét meghirdette a Virágos Rácalmásért névre keresztelt mozgalmát. A szervezők célja, hogy a városba látogatók egy igényes településnek ítéljék meg Rácalmást, azonban úgy vélik, ennek egyik meghatározó részét az utcafrontok milyensége jelenti. Éppen ezért idén mindenkit arra buzdítanak, fordítsanak nagyobb figyelmet az előkertekre.
A korábbiaktól eltérőn ezúttal nem kell nevezni a programra, a szervezők ugyanis úgy döntöttek, minden rácalmási ház versenybe száll majd. Májustól kezdődően az elkövetkezendő hónapokban az egyesület értékelői minden belterületi utcát végigjárnak, és minden ingatlan utcafrontját szemügyre veszik. Az év végi értékelő ünnepségen pedig díjazzák és bemutatják a legszebbnek ítélt utcafrontokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában