Május helyett szeptemberben

2023.05.11. 18:00

Elhalasztott újraélesztés Dunaújvárosban

Molnár Emese

Fotó: MW

Örömmel fogadtuk a hírt, hogy 2017 után idén májusban ismét újraélesztési rekordkísérletet szerveznek városunkban. Azonban nem kaptunk biztató híreket a szervezőktől az elmúlt időszakban, olyannyira, hogy már kérdésessé vált a május 20-ra tervezett rendezvény megvalósulása is. Sajnos az esemény Facebook-oldalán a héten azt közölték, hogy technikai okok miatt el kell halasztani a programot. Egyes hírforrásaink szerint a rekordkísérlethez szükséges mintegy kétszáznégy darab ambu-babát biztosítani tudták volna a szervezők, azonban kevés volt a jelentkezők száma. 

Bár ezt a májusi programot most lefújták, nem mondtak le róla teljesen, hiszen a bejegyzés szerint szeptemberben pótolni szeretnék.

A negyedik dunaújvárosi újraélesztési rekordkísérletről még februárban írtunk először, ekkor jelentették be a szervezők - sajtótájékoztató keretében -, hogy ismét megrendeznék a programot azzal az alapvető célkitűzéssel, hogy minél többen elsajátíthassák az újraélesztés technikáját, amivel megmenthetik egy másik ember életét.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában